Sieraden

Ocean's Favorite

Draag de magie van de zeeschildpad bij je, waar je ook gaat. Laat je inspireren door hun serene schoonheid en moed, en voel de rust en het evenwicht dat deze armband je brengt. Of je nu een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon een beetje oceaanmagie in je dagelijks leven wilt, "Ocean's Favorite" zal je herinneren aan de wonderen van de zee en de bijzondere charme van de zeeschildpad.

Deze armband is vervaardigd met 6mm blauwe zee sediment jaspis kralen, die de diepte en rust van de oceaan vertegenwoordigen. De rijke blauw- en groentinten van de kralen brengen een gevoel van kalmte en balans, en herinneren aan het heldere zeewater waar de schildpadden hun thuis vinden. Zee sediment jaspis staat bekend om zijn helende en stabiliserende eigenschappen, die je helpen om je geaard en in harmonie te voelen.

De schattige schildpadjes van turkoois gekleurde howliet symboliseren bescherming, geduld en een lange levensduur. Zeeschildpadden zijn geliefd om hun wijsheid en doorzettingsvermogen en hun belangrijke rol in het oceaanecosysteem.

€ 12,95 incl. BTW per stuk