Steun ons

Hoe kan ik geven?

Word donateur

Als donateur steunt u Sea First met een vast bedrag per maand of jaar. Er is geen minimum bijdrage, ieder bedrag is welkom.

Iedere donateur ontvangt onze nieuwsbrief waarmee we u informeren en bijpraten over wat we doen. Donateurs vanaf 5 euro per maand kunnen kiezen om een dvd (t.w.v. 10 euro) of tas (t.w.v. 5 euro) te ontvangen als welkomstgeschenk. Donateurs vanaf 45 euro per jaar ontvangen als welkomstkado het prachtige boek “het Alfabet van de Zee”(t.w.v. 25 euro) en donateurs vanaf 100 euro per jaar ontvangen hiernaast ook nog het indrukwekkende boek “de Huilende Zee” (t.w.v. 25 euro).

Klik hier om donateur te worden.

It’s Greenish heeft voor onze nieuwe donateurs vanaf 60 euro een heerlijk pakket Algenburgers! Proef de smaak van de zee.

“Wij vinden het belangrijk om de zee te beschermen en daarom helpen we de Sea First Foundation met het werven van nieuwe donateurs. Bij een donatie vanaf 60 euro per jaar krijg je een pakket Algenburgers van It’s Greenish kado!! Hoe leuk is dat?
En dit naast je normale welkomst geschenk, de boeken, de Huilende Zee en Alfabet van de Zee.
Voor het bedrag van 60 euro kan de Sea First Foundation een les geven over de pracht en biodiversiteit van het onderwaterleven en kinderen en jongeren tegelijkertijd informeren over de problemen die de gezondheid van deze wereld in de weg staan.”

U kunt natuurlijk ook eenmalig doneren

Ook met een eenmalige gift helpt u Sea First.

Klik hier om eenmalig te doneren.

Bedrijfssponsoring

Er zijn diverse bedrijven die Sea First een warm hart toedragen. De steun die we ontvangen kan zowel in geld zijn als in natura. Vaak is het ook een combinatie van beide. Sponsoring is maatwerk, wij gaan graag met u in gesprek.

Wij leveren ook graag een tegenprestatie voor uw sponsoring: bijvoorbeeld door een lezing bij uw bedrijf, een school in de buurt of door samen een beach clean-up of andere activiteit te organiseren.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Sea First te sponsoren?
stuur even een mailtje via ons contactformulier

Testament

Als u overweegt om (naast uw geliefden) ook aan Sea First na te laten, dient u een testament op te laten maken. Dit kunt u via de notaris regelen. Een testament is een door de notaris opgesteld document waarin staat omschreven wie na uw overlijden welk deel van uw bezit of vermogen erft. U kunt uw testament overigens op elk gewenst moment weer veranderen via een notaris.

U kunt ons op twee manieren in uw testament opnemen: door de Sea First te benoemen tot (mede-) erfgenaam of door Sea First een legaat toe te kennen.

  1. Sea First benoemen als (mede-) erfgenaam
    In uw testament benoemt u een of meerdere erfgenamen. Als erfgenaam krijgt een persoon en/of een organisatie recht op uw nalatenschap. Naast uw geliefden kunt u dus ook Sea First (mede-) erfgenaam maken.
  2. Sea First benoemen als legataris
    Een legaat kunt u zien als een gift in uw testament. U kunt zo een bepaald geldbedrag, een huis, een schilderij of andere waardevolle goederen nalaten aan Sea First. Zo kunt u uw familieleden of goede vrienden als erfgenaam benoemen en daarnaast een gift aan Sea First nalaten.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

stuur even een mailtje via ons contactformulier